Skateboard

Bam Margera – A backyardtól a vörös szőnyegig

bam_0.pngVégre egy olyan anyag, amivel égszakadást-földindulást lehet kiváltani! Meggyőződésem: ha nem lenne show-ja az MTV-n, Bamnek kurvára nem lenne egyetlen szponzora sem! Egy olyan gördeszkás ő, akit nem azért támogatnak, mert olyan jól deszkázik. Ahogy deszkázik (-zott) azt szeret(t)em, de a Viva la Bam egy semmi.
Beavis és Butthead – élő szereplőkkel, akik ráadásul egymást vagy egymás rokonait verik össze, alázzák meg, stb. Felháborítónak tartom, hogy valaki akár egy fillért is kap azért, hogy rotációs kapával felszántja a saját kertjét. Ezért én nem szponzorálnék senkit. Elindítottam a lavinát! Jöhetnek a vélemények! De addig is itt egy exkluzív interjú a főhülyével, a hazai Element jóvoltából.

Mindig is West Chester volt az otthonod?
Igen, világéletemben Pennsylvániában éltem, de mostanában több időt töltök Los Angelesben, mint otthon.

Élnek más hírességek is a városban vagy te számítasz a legnagyobb névnek?
Ha jól tudom, innen származik egy Andrew Wyatt nevű festő, aki elég híres.

A legtöbb felvétel az FDR-ben (Philadelphia) készült rólad. Ez azért van, mert csak ott deszkázol vagy szimplán ez a legjobb skate-spot a városban?
Azt kell hogy mondjam, elegem lett városi biztonsági őrökből, akik állandóan csesztettek. Mindig megzavartak a trükkök közben, úgyhogy elkezdtem az FDR parkba járni. Mindig van a parkolóhely, és nyugodtan lehet deszkázni.

Te mint az egyik leghíresebb deszkás a parkból, részt vettél valaha a park fejlesztéseiben?
Nem igazán. Bár egyszer végigmentünk a parkon egy golfautóval, de az inkább szórakoztató volt, mint építő jellegű. Mostanában egyébként nem nagyon járok oda. Túl sokan kérdezősködnek hülyeségekről. Szerencsére már van egy saját skateparkom, és ha Kerry Getz vagy Chris Cole felbukkan, akkor még új trükkökre is ráállok.

A 2002-es One Step Beyond című filmből megismert részed legendás volt. Ezt tartod a deszkás karriered csúcspontjának?
Hát igen, a szponzorok komolyan honorálták! Nagyon sok támogatás kaptam ennek köszönhetően a fő szponzoraimtól, az Adiótól és az Elementtől.

Jackass, Viva la Bam, Bam’s Unholy Union. A tévészerepléseid nem változtattak a deszkázáshoz való hozzáállásodon?
Egyáltalán nem! Valójában én mindig is a saját szórakoztatásomra deszkáztam. Nem érdekel, hogy más mit csinál, csak az a lényeg, hogy jól érezzem magam. Egyedül talán Chris Cole inspirál mostanában.

A Jackass-ben mindig a nagy ugrásaidról, vicces eséseidről voltál híres. Hogyan kezeled a mostanában egyre gyakoribb, úgymond „wild boys” stílusú mutatványokat?
Jéghideg sörrel! Bár mostanában felszedtem egy kis felesleget, ami nagyon idegesít, szóval, abba kell hagynom az ivást!

bam.jpgMár jó párszor tanúi lehettünk, hogy a családod is részt vesz a házatokban történő őrültségekben. Milyen a szüleid és a feleséged hozzáállása ezekhez?
April, az anyám állandóan hisztizik, mindentől kikészül. Philt, a fateromat semmi sem érdekli, hagyja, hogy azt csináljam, amit akarok. Missy, a feleségem meg akárhányszor ki akarta cselezni a kamerát, jól meg… vacsoráztunk. Haha!

Most őszintén! A valódi egyéniségeddel találkozhatunk a tévéműsorokban, vagy csak színészkedsz?
Amikor forog a kamera, mindenki máshogy viselkedik. Mintha kötelező lenne jó fejnek lenni, különben kárba vész a szalag. De mostanában visszavettem. Nem is tudom, kicsit elegem lett az emberekből. Tudod, az én koromban… (28!)

Térjünk vissza kicsit a deszkázásra! Figyelemmel kíséred a fiatal generáció fejlődését? Miben mások ők, mint te?
Manapság a srácok rengeteg lépcsőt flippelnek le, meg ilyesmi. Én azt mondom, szarj bele, és csak suhanj, mint Tony Trujillo.

És mi a helyzet az idősebb generációval? Ki inspirált?

Tony Hawk, Bucky Lasek, Tom Boyle és persze Pat Benatar (80-as évekbeli rock énekesnő).

Hogy áll most a gördeszkás karriered? Mik a terveid a jövőre nézve?
Állandóan kapok olyan ajánlatokat, amiknek kevés köze van a gördeszkázáshoz, de jól hoznak a konyhára. Néha igent kell mondanom ezekre. Egyébként pedig jól érzem magam az Elementnél. Elfogadják minden hülyeségemet.

Úgy tudom, gyűjtöd a pro lapjaidat. Melyek a kedvenc grafikád?
Most a csontgitáros a kedvencem, amit Emek tervezett nekem. Kat von D munkáit is nagyra értékelem. Nagyon érzi, hogy milyen grafikák fejezik ki jól a személyiségem.

Ki a legjobb barátod, illetve kivel szeretsz leginkább deszkázni?
Attól függetlenül, hogy egy szar alak, Brandon Novak a legjobb barátom. Deszkázni pedig Kerry Getz-cel szeretek a legjobban, nagyon odateszi magát!

Térjünk rá egy kicsit a Gumballra. Mi volt a legőrültebb momentuma a sorozatnak, és mire emlékszel a budapesti állomásról?
Hát, leugrottam az egyik hídról a Dunába. Nagyon para volt! Az történt, hogy Alexivel (a Children of Bodom együttes egyik tagja) megittunk egy üveg ír whiskey-t, és kimentünk deszkázni erre a jó kis helyre, amit találtunk (Erzsébet tér). A piázás után viszont annyira nem ment a deszkázás, hogy muszáj volt valahogy kompenzálnom. Így hát leugrottam.

Ha kijavíthatnád életed egyik nagy hibáját, mi lenne az?
Todd Swank! (Annak a Landspeednek a tulajdonosa, amely az első Bam Margeáról szóló filmet készítette, CKY címmel. Később Bam és Todd összekülönböztek a jogdíjakon, aminek eredményeképpen Bam távozott a Landspeedtől és a Toy Machine-tól is – a szerk.)

Hozzászólások

bocs előző vagyok. tehát

bocs előző vagyok.
tehát u.i.: baseball ütőt tolok tövig a seggébe aki mégegyszer azt mondja h a Viva la Bam egy szar!!

Bam nagy fsaza deszkás egyik

Bam nagy fsaza deszkás egyik kedvenczem aki azt mondja h szar az nincs magánál.aki ezt a cikket írta az nagyképűnek állítja be ami nem igaz és szerintemnagyon nincs toppon mert ő is úgy kezdte mint minden deszkás az aljáról kezdte mégis kasszasikeres filmekben szerepel és ezek után szerintem megtehet mindent szinte .
bocs barátom aki ezt a cikket írta abból csak írígység beszél.

Bam kib***ott jó deszkás és

Bam kib***ott jó deszkás és hatalmas arc..
Nem érdekel hogy miért lett híres meg miért kapta a szponzorait de megkapta és kész.
Én Jackass-en és Viva la Bam-en nőttem fel.
Mindig is qrva jókat tudtam rajta röhögni, és ez nem hiszem hogy nagyon változni fogna..

Pfffff... Hallod! Bam qrva

Pfffff... Hallod!
Bam qrva jól deszkázik (lásd youtubecom)
Ami azt illeti nem a műsorok miatt kapta a szponzorait hanem azért mert jól deszkázik ,mert ha nem deszkázna jól akkor az Element sem szponzorálná (attól függetlenül ,hogy a showjaiban mindig reklámozná ugyanis az element egy igen jó márka) És amir Beck írt amikor a családját "alázza" pl: a Viva La Bam-ben az egész meg van rendezve ez még nem jutott eszedbe? Amikor Bamék a lakásban Baseballoztak akkor Ape a kamera előtt kiakadt és minden sz***r de amikor a stáblista volt ott mutatták h beállt baseballozni a Bamékhez. Vito sem utálja egyáltalán mert az h őt szivatták meg volt rendezve ráadásul a Bam's Unholy Unionban ott volt az esküvőn és tapsolt,örült és egyáltalán nem volt mérges (lásd a 9. epizód oltár előtti résznél ott van a háttérben) Úgyhogy Az hogy "alázza" a családtagjait az meg van rendezve (ezek szerint mindenki tudja csak te nem , sz*rügy) És az Element,Adio,Electric,Volvom,Spitfire stb... Meg nem a showja miatt Szponzorálja hanem mert rohadt jó deszkás.

Bam qva jó deszkás és

Bam qva jó deszkás és kiváncsi vagyok hogy bárki aki fikázza bam-et mikor lessz ojan jó dezskás vagy ojan gazdag mint ő

akkoris bam és az element a

akkoris bam és az element a LEGJOBB és kettébaszom aki fikázza bam-et!!!!!!!

Orultsegeket beszelsz vertben

Orultsegeket beszelsz vertben bam igen nagy sikereket ert el , ami szerintem eleg ok a szponzorokra és a jo eletre ....orultnek orult ,de lehet hogy en is igy cselekednek a helyeben

BAM

Hello!
Szerintem BAM MARGERA jó deszkás és egy nagyon örült ember én ezért birom és majd akkor fikáza bárki is ha többre viszi mint BAM!!!

nah igaza van az előzőnek

nah igaza van az előzőnek akkor ugassa le bamat ha majd többre viszi mint ő egyik ez a másik meg az hogy ismered ba...d?
addig nem kéne mást fikázni még nem is ismered személyesen parasztkám több érzés van benne mint bárkiben aki ide írt a kamera előtt ilyen csak amúgy meg nagyon rendes ember és nagyon kitartó hű feleségéhez missyhez és amellett egy olyan ember aki tele van jósággal kamera előtt te is megtennéd ha fizetnének érte ba....g.

Bam Margera

Akor ember hogy ha te megfeszülsz sem leszel ennyi idös korosra kögazdag, de nem ez számit, ö nem az a szürke egér, aki lapul a füben, kimondja amt gondol, imádja habzsolni az életet, imádja a deszkát, a sört és az örületet, kell ennél több? ha meg tudtam volna hogy BDAPESTRE jön én lettem volna az elsö aki odamegy hozzá és megdobja egy rekesszel b+!

BAM MARGERA

A viva la bam egyátalán nincs megjáccva :) nem operatőrők veszik fela videokat csaka fontosabb jelenteket ez nem a győzike show bam télleg ijen őrült és aki azthiszi hogy megjáccás az egész az nézze meg a CKY movie-kat és egyből rájön hogy ezek télleg ijen örültek

neten meritek fikázni bam

neten meritek fikázni bam margera-t akkor élőbe is mernétek

téllegjólnyomja ....:D meg

téllegjólnyomja ....:D meg egy őrült fazon.. :)

Az ő hatására deszkázom!

Az ő hatására deszkázom!

Bam király és ő a példaképem

Ő a példaképem!

Bam Margera 4 ever

a viva la bam a legjobb műsor,én is deszkázok sokat esek... margera miatt 4-szer volt pukli a fejemen a sok mindent lefejelgetéstől,de azért a kedvenc deszkásom,stílusdsal deszkázik.meg a barom vallely haverja...

Sinkovicz Tivadar az 5. legjobb deszkás hatvanban a novemberi offlineban benne van

bam éskész

bam már télleg legenda! mindneki tudja h ki ő és hogyan stb..lehet h nem a legjobb deszkás.deha attol én még bírom. valahogy azért idáig el kelett jutnia. Show az meg állat! egy két durva rész dehátmindenki nagyon jol tudja megvan rendezve. és.. kül nem is nézné senki.
Én azért irigylem szivesen szerplnék a showban.xD
Ryan Dunn és Raab a legjobbakxD

legkirályabb.

Ez a cikk egy nagyrakás szar. Már bocsánat. de ez így igaz. minden nézőpont kérdése... Haneked nemtetszik a show miatt meg a baromkodásai miatt akor oké. De nem kell szétfikáznia fejét mert iylen lett/ volt a stílusa. minden embernek máshogy tetszik. Nekem például k**vára bejön ez az egész. Eddig azthittem hogy csak egy deszkás a többi közül de a showja után már máslett a véleményem róla. Jobbantetszik a stílusa mint bármely más deszkásé ( Rob Dyrdek az Isten :DD ) De Bam akoris az egyik legjobb deszkás és NEM A K**VA SHOWJA MIATT!!!!

Hát... birom a csávó

Hát... birom a csávó sztájlát, van neki rendesen szövege és műsora is, ajjaj de még milyen. De deszkázni nem tud, az 100. Abban egyetértek, hogy nem emiatt lett híres. Tony Hawk és Rob Dyrdek! Na ők tudják mitől döglik a légy.

Hát mit mondjak Bam Margera

Hát mit mondjak Bam Margera egy hatalmas ember jah és szilvia igaz hogy nem annyira a deszka révén lett híres de viszont tud és a legnagyob deszkás nem tony hawk hanem rodney mullen :D
Bam Margera a példaképem hisz minndig király dolgokat csinál bírom hogy állandó jeleggel cseszteti a nagybátyját
elég király a stílusa szerintem nagyon NAGY EMBER BAM MARGERA nekem a példaképem ha lehetőségem adódna hogy egyszer is az életbe találkozzak vele az első mondtatom felé az lenne hogy szeretném megismerni mert egy hatalmas embernek tartom és nagyon bírom amit tesz jó fej ember igaz néha kihúzza a gyufát másoknál de nem tapló hogy annyiba hagyja bocsánatot kér és ez azért elég tiszteletre méltó ahoz képest hogy úgy látszik nincs benne érzés de több van benne mint azt akárki is hinné remélem adódik egy esélyem találkozni vele és megismerhetni ennyit kérek az élettől nem többet
HALI

sziasztok látom bam

sziasztok

látom bam margerat már a földig fikáztátok de először is bam a kedvenc deszkásom nem csak mert jól deszkázik hanem mert nézem a viva la bam et és zsír a műsora meg alapból a stílusa nagyon állat és am bam lehet hogy bam feltúrja a családja életét de mondjuk Don vito aki nem profi deszkás és mégcsak nem is rokker nem úgy mint bam és mégis sokkal nagyobb hülyeségekbe megy bele am meg bam szülei már rég elfogadták hogy bam őrült és ők is élvezik (néha nem) bam őrültségeit és amúgy meg bam egyik haverja tony hawk szal akkor őt is utálhatjátok és szerintem nem is olyan durva dolgokat művel bam ha azt nézitek mennyi pénze van és mennyit nyer a műsorából.

példaképem!

gyerekek el kell ismerni, k* szott jo deszkás!
és nem csak a show -ja miatt van sokpénze és szponzora!
a VIVA LA Bam meg van rendezve, mindeki beleegyezet. különbe nem lennének benne! a cikk meg egy nagy rakás sz@r!

Nah ez igaz Bam Margera

Nah ez igaz Bam Margera elég jól nyomja a deszka téren én is pl 4 és fél éve deszkázok és még minndig csak félprofinak állítanak be
nem az a jelentősége annak hogy profi e vagy nem minnél több trüköt adjon be 2 perc alatt hanem az hogy minnél több trükköt tud e? aki meg profi az biztos hogy 10/9 szer beadja a trükköt amit monndanak neki
én pl a dark slideot 10/6 szor tom beadni és nem elég még még minndig adni kell bele hogy profi legyek
Bam Margera hatalmas ember nagyon f.".a a stílusa királyul öltözködik királyak a tetkói
és szerintem nem kéne fikázni ponnt olyanok fikázzák akik azt se tudják ki az a Bam Margera azok meg inkább maradjanak ku...a és ülljenek othon a gép lőtt nézzenek videókat vagy mit bánom én de nem másokat kellene fikázni mert ez elég rendesen feltudja kú....i az agyamat hisz nem tudják miről van szó olvasd el a cikket igaz hogy egy rakat sz....r de van benne valamennyi igazság is
és utána kéne fikázni attól hogy a tévébe keménynek látod a valóságban elég jófej ember
és sokkal több érzés van benne mint akik ide eddig írtak

Bam Magera neve egy fogalom

Bam Magera neve egy fogalom lett az évek során, ez tény. Jó a műsora, mert nem kell hozzá gondolkodni DE! engem elszomorít hogy egy deszkás idáig eljut...

És ezen kár is többet gondolkodni mert mig mi itthon elmondjuk a véleményünket ő rohadt jól él a puccos házában a szponzorált életéből..:)

FIGYUSZ TE HÜLYE

FIGYUSZ TE HÜLYE VAGY?VÁLASZ IGEN!!!!!!!! BAM HOVA JUTOTT HÁT A CSÚCSRA!!! JÓ A MÜSORA KIRÁLYUL DESZKÁZIK ÉS VAN LÓVÉJA

sztem bam k***a jól nyomja

sztem bam k***a jól nyomja és a showját is naon birom ugyhogy senki ne fikázza!!!!na azértxD

hééé:S:S

már nem az de basszus Bam b*szott jól nyomja..és ,hogy most ezt csinálja a családjával..jah megvan rendezve és ha nekik ez buli..nekünk miért ne lenne az :D én szeretem nézni..jó néha nincs értelme annak amit csinálnak e azért..ha már vkinek ilyen show-ja van az már asszem VALAKI...
szóval ez elég szánalmas cikk-re sikeredett róla..nem vettem észre hogy kiállnának a cikk mellett..:)

ja

hát ja végül is bamnek csak a műsora jó meg szetem nem is olyan nagy spanjai a zenekaroknak csak megjáccákszal de azé jó

ember figyu nem megjátszás

ember figyu nem megjátszás télleg ismeri a zenekarokat és nagy haverjuk hiszen a bátyja tudod ki? addig ne is magyarázkodjál itt ismerd meg a bátyját és utána mondhatod ki a haverja mivel a bátyja a CKY dobosa Jess Margera és hozzászólok még valamit a műsor télleg jó királyul deszkázik stílusa nagyon király és nagyon nem tudod mi van vele hiszen nem ismered szerintem te csak poénból beírtál ide egy sort hogy legyen mit csinálnod mert unatkoztál feltdnék sorolni pár zenekart akik közül ismer jó pár embert
pl:. CKY-egész zenekar
HIM-Ville Valo
Cradle of filth-Dani Filth
Metal musliha
Gwar
Slayer
tudnám még sorolni kiket ismer
hiszen híres ember szerinted nem fog ismerni zenekarokat mikor a bátyja is egy híres zenekarban dobol csak ismer zenekarokat ember
nah de mindegy BAM MARGEA EGY KIRÁLY EMBER !!!!!!

ja

hát ja végül is bamnek csak a műsora jó meg szetem nem is olyan nagy spanjai a zenekaroknak csak megjáccákszal de azé jó

hmm

Karkossiák Zsoltot akarom minden mennyiségbeeen!!!!!(L)
(asszem szeretem)
Amugy miaz,hogy kirakjátok címlapra és nemraktok róla képeket a magazinbaaa?heyyhoooo!!!
és Szeretlektiteket

Hát...

Sztem azért Bam-nek hót' ziher lenne szponzora...a show-ja elött is őrülten deszkázott,nyert versenyeket vagy jó eredményei voltak...

Jólvan akkor nem csak én

Jólvan akkor nem csak én látom úgy, hogy ez a cikk durva

Azé kissé

Azé kissé kurvanagy!
szerintem ahogy deszkázik, az sok embert aláz, nem akármilyen!
És amiket bevállal, hát... Nem semmi! Irigylem, hogy mien laza és király tud lenni!
Összegzésül: Bam alázza Chuck Norrist is :)

szrintem Bam egy őrült

szrintem Bam egy őrült idióta de ahogy deszkázik az szerintem nem semmi. Én sem a jackass vagy a viva la bam miatt szeretem hanem mint deszkást.hát ennyi lenne

iszonyatjó

Bam nem a legprofibb deszkás a világon de szerintem akkor is írtó jól nyomja ráadásul amiket bevállal meg csinál áá imádom :D:D

Hát öhm.tényleg eléggé

Hát öhm.tényleg eléggé "durva" bevezető..
Szerintem rengetegen szeretik Bam-et.Mármint nemcsak a show miatt.hanem mert jóldeszkázik..és nemakárhogy...őrültem.xD
Ezért szeretem.mert nemfogja visszamagát.akár a show láttán és deszkázásnál.ennyi.:D

véleményem

Hát a bevezetés kicsit elfogult, szerintem ha valaki megtud élni abból, hogy kínos helyzetbe hozza a családtagjait és felszántja a kertjét akkor miért ne tegye?

Sztem egy nagyon jó

Sztem egy nagyon jó deszkás !!

sztem nem oan szar deszkás.

sztem nem oan szar deszkás. Tol ő jókat. sőt.

.

Szerintem kurva jók Nam show-i a másik hogy márezek előtt is megvoltak a szponzorai am eszméletlen ahogy deszkázik. Nekem nagyon bejön ez az eszement stílus.

Véleményem

Megmondva a frankót én Bam-et a show-i miatt is szeretem. Na persze nem a családtagok megalázása miatt. Ugyanis köztudott, hogy ezek úgy meg vannak rendezve, ahogy bármelyik másik film. A családtagok belegyezésüket adták, Vito kocsijának szétbaszását meg mindig megtéríti...tehát nincs harag..ha a családtagok is így látnák, akkor nem állnának vele szóba és nem nevetnének együtt vele, ha arról lenne szó...

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.

TOP10

Lifestyle
...pontosabban, hogy a vagyonából mennyi volt a Gringottsban, annak is a 687-es számú széfjében. Az első film egyik...
Lifestyle
Ki ne emlékezne a Halálos Iramban kultsorozat egyik alkotására, mely a keleti varázsvilágba kalauzolt el bennünket? A...
Lifestyle
Manapság szinte alig lehet olyan fiatallal találkozni, aki ne okostelefonnal szaladgálna. Ezekhez az eszközökhöz társul...
Lifestyle
40 kajabloggert hívott meg vacsorázni egy Los Angeles-i séf, Neal Fraser. Az ötfogásos vacsora végén azonban nem...
Snowboard
A 21. században igen sok mód van a lenyűgöző sportfelvételek készítésére. Manapság az sem gond, ha nem követ mindenhová...
Lifestyle
Ha azt gondolod, hogy a pornószínésznők között csak üresfejű libákat lehet találni, akik a dugáson, szopáson, nyögésen...
Lifestyle
Pedig nem túl nehéz rájönni, de a segítséget a végére hagyjuk. Szóval befutott egy újabb, az internet népét megőrjítő...
Lifestyle
Február hatodikán lett volna 71 éves a reggae legnagyobb és leghíresebb alakja, Bob Marley, és ugyan a családja már...
Lifestyle
Hatalmas felháborodást váltott ki az, amikor kiderült, hogy az oklahomai Bristowban működő sintértelepen a kutyákat nem...
Lifestyle
Közeleg az Oscar-gála, ahol kiderül, hogy Stallone végül megkapja-e az Oscar-díjat Rocky Balboa megformálásáért - 1977-...

Népszerű tartalmak